Big Swing

Här kan du svinga dig rakt ut i skumgropen som en trapetsstjärna!

Cage Ball

Utmana dina vänner i denna actionfyllda bur! Här gäller det att vara i luften hela tiden för att dels göra mål och dels skydda ditt eget.

Dodgeball

Dodgeball, eller spökboll, spelas här på trampoliner i lag om max sex spelare. Undvik att bli träffad av motståndarnas bollar genom att studsa. Tävla med och mot vänner, kollegor eller okända. Vem vill inte kasta boll på chefen?

Jumping Area

Välkommen till ett hav av 37 sammankopplade trampoliner i olika storlekar. Hoppa högt eller långt, träna volter eller lek, här har både nybörjare och erfarna hoppare kul på hög höjd tillsammans.

Ninja Course

Har du vad som krävs för vår Ninja Course? Fylld med utmaningar som ringar, laxtrappa, tilting frame, monkey bars, overhead bridge och cargo net lovar vi att även den tuffaste ninjan får en utmaning!

Parkour

I vår parkourpark kan du träna parkour bland boxar, väggar, pelare och räcken oavsett vilken nivå du är på. Till parkourparken är det separat inträde, se prislistan för mer information.

Slam dunk

Nu kan du äntligen dunka som Jordan. Våra trampoliner ger dig tillräckligt med höjd för att nå dina drömmar, och basketkorgen. Gör upp med lagkamrater och vänner i Slam Dunk, vem är egentligen bäst?

Tumbling Tracks

Här kan du finslipa på dina längor och sätta envisa trick med lite extra skjuts upp i luften. Landar gör du i skumgropen, så let’s get ready to tumble!

Wall Run

Här glömmer vi allt vad tyngdlagar heter och springer bokstavligen talat på väggarna. Det är bara att studsa på trampolinen och springa rakt upp. De redan avancerade actionhjältarna kan här göra volter upp och ner för väggen.