Höstens kurser hos Hop N Pop!

Testa på eller finslipa din trampolin teknik eller bli Borås nästa Stuntman/kvinna. För att anmäla dig skickar du ett mail till kurserboras@hopnpop.se. I anmälan skickar ni vilken kurs ni vill börja i, namn på deltagaren/deltagarna samt ålder och kontaktuppgifter.

Är du sugen på att börja träna parkour? Borås Gymnastiksällskap erbjuder kurser i våra lokaler. Läs mer här.

Barngymnastik – för barn upp till 7 år

Nu kan ditt barn i en rolig och inspirerande miljö utveckla grunderna i rörlighet som kullerbytta, hjulningar, volter, balans och motorik. Under 15 söndagar mornar kommer vi öva på basövningar för stärka barnen i gymnastiska övningar.

Startdatum 25:e augusti

Söndagar       9:00-10:15         4-7 år

1 195 kr/person

För att anmäla ditt barn skickar du ett mail till kurserboras@hopnpop.se. I anmälan vill vi att du skickar med namn på deltagaren/deltagarna samt ålder, kontaktuppgifter och vilken dag och grupp ni önskar att delta i.

Stuntman/kvinna – Nybörjare

Sveriges första Stuntkurs för barn från 10 år. Häng med Jonas Lind, som är utbildad och arbetat i Italien som Stuntman, på en 8 veckors utbildning där du lär dig fallteknik, filmslagsmål, nedtagningar och olika tekniker för filminspelning. Kursen avslutas med en egen producerad video för alla deltagare.

Startdatum: 28:e augusti

Onsdagar         18:00-19:30         +10 år

1 495 kr/person

För att anmäla dig skickar du ett mail till kurserboras@hopnpop.se. I anmälan vill vi att du skickar med namn på deltagaren/deltagarna samt ålder, kontaktuppgifter och vilken dag och grupp ni önskar att delta i.

Trampolin – Nybörjare

Under kursen får du möjlighet att med hjälp av vår coach lära dig grunderna på trampolin och skaffa bättre kontroll på kroppen i luften! Vi kommer under femton tillfällen att träna på allt från vanliga hopp och ryggstuds till framåt- och bakåtvolter.

Startdatum 28:e augusti

Onsdagar        18:00-19:30         8+ år

1 795 kr/person

För att anmäla dig skickar du ett mail till kurserboras@hopnpop.se. I anmälan vill vi att du skickar med namn på deltagaren/deltagarna samt ålder, kontaktuppgifter och vilken dag och grupp ni önskar att delta i.