Höstens kurser hos Hop N Pop!

Testa på eller finslipa din trampolin teknik eller bli Borås nästa Stuntman/kvinna. För att anmäla dig skickar du ett mail till kurserboras@hopnpop.se. I anmälan skickar ni vilken kurs ni vill börja i, namn på deltagaren/deltagarna samt ålder och kontaktuppgifter.

Är du sugen på att börja träna parkour? Borås Gymnastiksällskap erbjuder kurser i våra lokaler. Läs mer här.

Barngymnastik – för barn upp till 7 år

Nu kan ditt barn i en rolig och inspirerande miljö utveckla grunderna i rörlighet som kullerbytta, hjulningar, volter, balans och motorik. Under 15 söndagar mornar kommer vi öva på basövningar för stärka barnen i gymnastiska övningar.

Startdatum 2:e Februari 

Söndagar       9:00-10:15         4-7 år

1 195 kr/person

För att anmäla ditt barn skickar du ett mail till kurserboras@hopnpop.se. I anmälan vill vi att du skickar med namn på deltagaren/deltagarna samt ålder, kontaktuppgifter och vilken dag och grupp ni önskar att delta i.

Trampolin – Nybörjare för barn som är 7+år

Under kursen får du möjlighet att med hjälp av vår coach lära dig grunderna på trampolin och skaffa bättre kontroll på kroppen i luften! Vi kommer under femton tillfällen att träna på allt från vanliga hopp och ryggstuds till framåt- och bakåtvolter.

 Kursstart : 4/2-2020 18:00- 19:30 
Pris: 1795kr

För att anmäla dig skickar du ett mail till kurserboras@hopnpop.se. I anmälan vill vi att du skickar med namn på deltagaren/deltagarna samt ålder, kontaktuppgifter och vilken dag och grupp ni önskar att delta i.