0

Kurser

Häng med på någon av våra trampolinkurser under våren! Testa på eller finslipa din teknik med hjälp av vår fantastiska coach under tio lärorika tillfällen. För att anmäla dig klickar du på BOKA i menyn och väljer TRAMPOLINPARKEN. Sedan väljer du datumet för kursstarten och den kurs du önskar anmäla dig till.

Är du sugen på att börja träna parkour? Borås Gymnastiksällskap erbjuder kurser i våra lokaler med start i januari 2018. Läs mer här.


Trampolin – Nybörjare

Under kursen får du möjlighet att med hjälp av vår coach lära dig grunderna på trampolin och skaffa bättre kontroll på kroppen i luften! Vi kommer under tio tillfällen att träna på allt från vanliga hopp och ryggstuds till framåt- och bakåtvolter. 

Kursen startar 11 april 2018.

Onsdagar         18:00-19:30

1 795 kr/person

För att anmäla dig klickar du på BOKA i menyn och väljer TRAMPOLINPARKEN. Sedan väljer du datumet för kursstarten (11/4) och den kurs du önskar anmäla dig till.


Trampolin – Fortsättning

För dig som kan grunderna (framåt- och bakåtvolt) och vill lära dig lite mer avancerade grejer. Under tio tillfällen får du hjälp av våra coacher att lära dig nya trick. Uppvärmning samt styrketräning som gynnar trampolinhoppning och akrobatiska övningar ingår.

Kursen startade 11 januari 2018.

Torsdagar        18:00-19:30

1 795 kr/person

Nya kursstarter kommer inom kort!


Trampolin – Mini Hop

Grundkurs i trampolin för de minsta, 5-7 år, där du får lära dig grunderna i trampolin på ett lekfullt sätt under tio tillfällen.

Kursen startade 11 januari 2018.

Torsdagar         17:00-18:00

1 495 kr/person

Nya kursstarter kommer inom kort!